332. Leesvoer !

fotofoto[3]foto[2]foto[4]
Ik hou van boeken. Ik hou eigenlijk vooral van boeken hebben. Dat systeem van de bib is wel geniaal, maar niet echt aan mij besteed. Ik geef mijn boeken niet graag terug. Niet dat ik ze 10 keer lees, neen. Ik heb ze gewoon graag dicht bij me. En ze zijn natuurlijk een schitterende deco-objecten. De laatste tijd ben ik vooral into non-fictie. Prentjesboeken. Over design of interieur of verbouwen of koken of gezonde voeding. Hierbij mijn laatste veroveringen!

Northern Delights is absoluut een aanrader voor iedereen met een zwak voor Scandinavisch design! Prachtige beelden, intrigerend design en echt leuk om te lezen. In tegenstelling tot veel interieurboeken staat hier ook effectief heel wat tekst en uitleg in. Een persoonlijk verhaal over Emma’s grootste passie: Scandinavisch design. Ze heeft trouwens ook een blog!

Het ideale woonboek kocht ik voor amper 8 eurootjes op bol.com. Een boek met heel veel info, maar minder mijn stijl. Heel klassiek en het doet een beetje ‘Brits’ aan.

‘It’s not how good you are, it’s how good you want to be is een klein boekje voor iedereen met dromen en ambities. Geschreven door Paul Arden, reclamegoeroe en in een vorig leven creatief directeur bij Saatchi en Saatchi. Een echte must read!

Liefs

E.

Advertenties

Bedenkingen, opmerkingen of reacties?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s