324. Tinsel !

foto

IMG_0585

foto87

foto8765

IMG_0587

foto5456

Ik mag mezelf heel erg gelukkig prijzen, want ik heb er weer een fantastisch lang weekend op zitten. Een super romantische trouw van goede vrienden en romantiek met het lief in Antwerpen. Puur genieten. Uiteraard heb ik weer een pak inspiratie meegenomen. Voor ons huis – PROJECT ‘1(4) – voor mezelf, voor de blog,… Ik ben alweer bang dat ik niet alles kan onthouden, dus dan maar onmiddellijk schrijven. 🙂

Het was al even geleden dat ik nog eens zo ‘head over heels’ was. Tinsel heeft het echt helemaal. De juiste locatie. Een strak, simpel en uiterst huiselijk interieur. Een ongedwongen en sympathieke bediening en vooral food to die for! Gezond, vers en eerlijk. Hemels! Van ontbijt tot lunch, van apero tot koffie. Tinsel heeft het in huis en serveert het je met de glimlach. Het lief en ik genoten er van een zalig zondags ontbijt. Ongecompliceerd als thuis, maar met de zorgen van een chef. Liefst van al wilden we ons ontbijt buiten op het terras soldaat maken; “maar omdat er wat nattigheid in de lucht hing bleven we beter binnen” zo vertelde één van de Tinsel-ladies. “Het valt nogal vaak voor dat mensen buiten gaan zitten en naar binnen willen wanneer het regent. Maar vol is vol”. Tinsel is niet zo groot dus als er binnen geen plaats meer is, dan heb je pech. U weze gewaarschuwd!

Zoals jullie al kunnen vermoeden heeft deze hotspot een plaatsje in mijn hart veroverd. Ik ga er zeker nog langs en u zou dat beter ook eens doen!

Tinsel
Vlaamse Kaai 40
2000  Antwerpen

Liefs

E.

Foto’s: ergenstussenin – 70percentpure – belmodo

Advertenties

4 gedachtes over “324. Tinsel !

  1. Als ex-koksijdenaar die al jaren in Gent woont en graag in A’pen vertoeft, bedankt voor de leuke tip ! Mijn tips kan je ook altijd vinden op simpy sybi , groetjes Sybilla Penel.

Bedenkingen, opmerkingen of reacties?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s