309. SNURK !

Screen shot 2013-06-11 at 14

Screen shot 2013-06-11 at 09 Screen shot 2013-06-11 at 10  Screen shot 2013-06-11 at 12Screen shot 2013-06-11 at 11 Screen shot 2013-06-11 at 13

Slapen in ECHTE astronauten- of prinsesjeslakens? ’t Is al altijd een beetje een droom van me geweest. Wanneer je onder deze dekens kruipt, lijkt het net alsof je een echt astronautenpak aan hebt. En nee niet zomaar één uit de verkleedwinkel, maar een helemaal gebaseerd op de echte pakken. En het leuke is SNURK heeft niet alleen beddengoed voor de kids, ook gewoon voor ons, zelfs voor een tweepersoonsbed! Geweldig!

PicMonkey Collage

Leuke plus is dat SNURK ontstaan is uit een heel cool initiatief. Ze ontwikkelden beddengoed dat eruit zag als een kartonnen doos, Le Clochard genaamd en schonken een deel van de opbrengst aan Stichting Zwerfjongeren Nederland. ‘Want een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als je er ook daklozen mee helpt.’ De lakens werden een razend succes. Logisch ook, ze zien er geweldig uit! Nieuwe ideeën bleven komen. Net als mails van mensen over de hele wereld die wel meer apart beddengoed zouden willen. Anderhalf jaar later was SNURK Beddengoed een feit. Ondertussen doneerden ze al meer dan 40 000€ aan SZN! Meer uitleg over het project vind je hier!

Ik ben helemaal fan! Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie ook wild van deze lakens?

Liefs
E.

Advertenties

Bedenkingen, opmerkingen of reacties?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s