Hondertweeënvijftig. Congé-heimwee!

Gemengde gevoelens. 24 juli 2012 en de wekker loopt na twee en een halve week weer af om 7u. Marteling! Om alles nog wat wat moeilijker te maken: 28 graden, alstublieft! Ik heb te maken met een ernstige aanval van congé-heimwee.

Wat ik het afschuwlijkst vind? Opnieuw leven naar de klok. 7u: opstaan, 7u45: vertrek, 8u20: aankomst werk, 10u: kleine koffiepauze, 13u: lunchpauze,… Heel erg lastig vind ik dat. Als ik kan leven op mijn eigen tempo, herleef ik echt helemaal. Eten wanneer ik honger heb en werken wanneer ik daar zin in heb, maar zo zit het leven (althans voorlopig toch het mijne) niet ineen. Je doet wat van je vewacht wordt en leeft naar de tijdstippen die voor je worden uitgestippeld. Verschrikkelijk! De omschakeling van het één naar het ander is net daarom ook dikke crap.

Om de pijn wat te verzachten ben ik gisterenavond nog uitgebreid gaan terrassen met een vriendin. Vanavond staat een duik in ’t openluchtzwembad op de planning. Man, deze aanpassing wordt weer moeilijk…

Liefs

E.

PS: Iedereen die nu in verlof is en graag kwijt wil hoe fantastisch dat wel is, gelieve u vandaag te onthouden! 🙂 Morgen zijn die reacties wel weer welkom.

Advertenties

Een gedachte over “Hondertweeënvijftig. Congé-heimwee!

Bedenkingen, opmerkingen of reacties?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s