Honderdveertien. Shoptip!

Je kent ze wel, van die winkels waar je van de ene verbazing in de andere valt. Je vindt er gadgets waarvan je zelfs het bestaan niet kende. Zo veel super leuke en gekke spullen, ’t Zijn een beetje kleine speeltuinen in ’t midden van de stad. Coop in Antwerpen valt helemaal onder die categorie! Nog nooit van gehoord? Shame on you, de winkel is echt je bezoekje waard.

In het begin van de Antwerpse hoogstraat zie je ze al blinken: levensgrote plastieken koeien. Wanneer je de winkel binnengaat ontdek je zelfs een halve boerderij, compleet met schaap, varken en kalf. Er zo maar voorbij lopen is dus moeilijk.

Bij het binnen gaan lijkt de shop niet vrij groot, maar vergis u niet. Je kunt er echt een heel eind in rondslenteren. Coop lijkt me vooral een schitterend adresje voor cadeaus. 

Ik weet zeker dat ik er zowel voor mijn ouders, broers & zussen, metekindje, vrienden en mezelf (!!) iets zou vinden. Het assortiment is dan ook eindeloos. Van kleine grappige gadgets tot meubilair. Van kookboeken tot super originele deurmatten. Van speelgoed tot designlampen. Bij Coop kom je echt ogen te kort. Binnenkort in Antwerpen? Plaats deze snuisterplek dan maar hoog op je to-do lijstje! 

Coop Departement Store
Hoogstraat 11
2000 Antwerpen
Open van maandag tem zondag!

E.

Advertenties

2 gedachtes over “Honderdveertien. Shoptip!

  1. Da’s straf … ik kom regelmatig in de Hoogstraat in Antwerpen en heb deze zaak nog niet opgemerkt. De volgende keer een beetje beter kijken, bedankt voor de tip, ik ga er zeker eens een kijkje nemen.

Bedenkingen, opmerkingen of reacties?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s